Русе ленд ООД - покупка и продажба на земеделска земя

„Русе ленд” ООД се занимава с покупка, продажба и арендуване на земеделска земя в Североизточна и Централна България. Съдейства за подготовка на документи и при реализиране на сделки с обработваеми ниви и други земеделски имоти, като извършва консултации за цени, условия и др.

Колективът, поддържащ www.zemedelski-zemi.bg е тясно специализиран в покупко – продажбата на земеделски земи и участва на този пазар от самото му възникване през 2000 - 2001 год. Централният ни офис е в гр. Русе, като в Русенска област са съсредоточени и основните ни интереси за търговия и арендуване на земеделска земя. На ваше разположение са и офисите ни в гр. Плевен и гр. Разград, като целта е да можем да отговорим актуално на оферти в областите Русе, Разград, Силистра, Шумен, Добрич, Плевен, Велико Търново, Търговище и Монтана, т. е в почти цяла Северна България, като съдействаме и при извършването на сделки със земеделска земя в тези райони.

Русе ленд ООД

Земеделски земи
Zemedelski-zemi.bg е собственост на „Русе ленд” ООД и е тясно специализиран в покупко – продажбата на земеделски земи и участва на този пазар от самото му възникване през 2000 - 2001 год.

Карта на Русе

Карта на Русе

За контакти

„Русе ленд” ООД
гр. Русе, ул. Петко Д. Петков № 11

Тел. 082 832 806
Моб. 0888 821 894

E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.